Anderlecht-fans hebben geduld: Eind september de eerste conclusies trekken

Anderlecht-fans hebben geduld: "Eind september de eerste conclusies trekken"

19-08-2019 18:16
20

Met een twee op twaalf is Anderlecht bijzonder slecht begonnen aan het nieuwe seizoen. Opvallend, toch geen gemor bij de supporters. Zij blijven vol achter Vincent Kompany staan.

Frank Eeckhout, lid van het Fanboard, wil het project van Kompany dan ook niet opgeven. "Je kan niet verwachten dat alles in 1, 2, 3 op poten staat. Het voetbal is veel beter dan vorig seizoen, alleen vallen de resultaten tegen", zegt hij bij Sporza.

"We hebben een aantal dramatische jaren gekend qua voetbal, maar dat is nu toch al beter. Ik en een groot deel van de supporters zijn ervan overtuigd dat de resultaten ook zullen volgen", klinkt het.

Weinig geluk
Volgens Eeckhout ontbreekt het Anderlecht ook vooral aan een tikkeltje geluk. "Zaterdag kregen we een lichte penalty tegen. Dat is een kantelpunt en dan gaan de kopjes naar beneden. We hebben een jonge groep en die moet de boost krijgen van de overwinning.

"Laat ons afwachten tot eind september, dan moet alles goed ingewerkt zijn. Pas dan mogen de eerste conclusies getrokken worden, vind ik", besluit hij.

No Poll