Imke Courtois blijft zoeken naar de liefde: Ik ben niet veeleisend

Imke Courtois blijft zoeken naar de liefde: "Ik ben niet veeleisend"

Gepubliceerd: maandag 19 augustus 2019 om 17:30ma 19-08-2019 om 17:30

Imke Courtois is de laatste jaren een opvallend gezicht geworden in de Belgische voetbalwereld. Naast haar werk als analiste werkt ze ook nog haar doctoraatthesis af aan de KU Leuven én werkt ze als experte sport en gezondheid bij VRT. Veel tijd is er dan niet voor liefde.

Courtois is momenteel single, maar een partner ziet ze wel zitten. Tegenover Knack laat ze uit wat zij belangrijk vindt. "Een partner is voor mij in de eerste plaats iemand die me kan afremmen in mijn overmatige denken, maar er op andere momenten ook even diep in kan meegaan", klinkt het.

Die persoon heeft ze nog niet gevonden. "Dat is niet vanzelfsprekend, ik weet het, maar het is wel belangrijk. Bij iemand die me constant afblokt, raak ik uitgedoofd. En bij iemand die altijd meegaat in het oneindige analyseren, verlies ik mezelf."

"Voor de rest ben ik niet veeleisend. Ik ben geen vrouw die foetert als haar man niet heeft opgeruimd of de wc-bril omhoog laat staan. Daarvoor denk ik iets te veel na over het leven", aldus Courtois.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws