'Anderlecht zoekt nieuwe keeper en heeft akkoord met Van Crombrugge'

'Anderlecht zoekt nieuwe keeper en heeft akkoord met Van Crombrugge'

01-08-2019 07:00 Laatste update: 08:08
31

Hendrik Van Crombrugge krijgt dan toch zijn transfer naar een Belgische topclub. Het Laatste Nieuws meldt namelijk dat Anderlecht onderhandelt met Eupen. 

Van Crombrugge flirtte eerder deze zomer al met Luton Town en wil duidelijk weg bij de Panda's. Nu zou Anderlecht hem binnenhalen, vooral op aangeven van Vincent Kompany. Die kent hem van bij de trainingen met de nationale ploeg en is ook onder de indruk van zijn voetballende kwaliteiten.

Thomas Didillon maakte op de eerste speeldag een onzekere indruk aan de bal. Van Crombrugge moet hem nu het vuur aan de schenen leggen. De komst van Van Crombrugge betekent ook dat Davy Roef kan vertrekken. Die wil al een tijdje weg, maar kreeg nog geen toestemming van het Anderlecht-bestuur.

Van Crombrugge zou Anderlecht ongeveer drie miljoen euro kosten. Van Crombrugge heeft al een persoonlijk akkoord, maar moet wachten op een akkoord tussen de clubs.

Update: Van Crombrugge zou opnieuw volgens Het Laatste Nieuws voor vier jaar tekenen bij Anderlecht. Er is nu ook een akkoord op clubniveau.