Hairemans klimt uit de vergeetput bij Antwerp: Had enorm veel zin

Hairemans klimt uit de vergeetput bij Antwerp: "Had enorm veel zin"

28-07-2019 22:45
1

Geoffry Hairemans kreeg vorig seizoen weinig minuten bij Antwerp, maar tegen Eupen mocht hij meteen starten. Hairemans speelde een belangrijke rol bij de openingstreffer en is erg tevreden over de 1-4 zege.

Antwerp maakte bij momenten indruk aan de Kehrweg. "Een klinkende overwinning? Dat klopt, we wilden meteen onze stempel drukken en dat is ons gelukt. De eerste goal viel snel. Dieumerci (Mbokani, red.) was goed gevolgd na mijn trap. Het enige minpuntje was het feit dat ik zelf niet scoorde natuurlijk", lacht hij bij Sporza.

In de eerste helft boden de Panda's wel stevig weerwerk. "Na dat doelpunt is Eupen wat van systeem veranderd en hadden we het wat moeilijk. Maar in de tweede helft hebben we toch getoond wie er de baas was. We zijn dan ook heel tevreden dat we nog drie keer konden scoren."

Hairemans hoopt een nieuwe start te kunnen maken bij Antwerp. "Dat ikzelf veel minuten kreeg vandaag? Ja, na vorig jaar had ik er enorm veel zin in en heb ik tijdens de zomer veel gewerkt. In de voorbereiding heb ik laten zien dat ik er klaar voor ben, het is aan de coach om keuzes te maken."