Sky Sports: Alderweireld maakt zich op voor nieuw seizoen bij Tottenham

Sky Sports: Alderweireld maakt zich op voor nieuw seizoen bij Tottenham

Gepubliceerd: maandag 22 juli 2019 om 23:12ma 22-07-2019 om 23:12

Toby Alderweireld zal hoogstwaarschijnlijk het seizoen aanvatten bij Tottenham Hotspur. Dat vertelde hij aan Sky Sports. Tot donderdag kunnen geïnteresseerde clubs onze landgenoot voor 28 miljoen euro wegplukken, maar voorlopig is er geen beweging.

De verdediger wordt al enkel weken gelinkt aan AS Roma, maar de Italiaanse club vindt de vastgelegde transfersom te hoog. De tijd dringt echter, want de deadline voor de clausule verloopt donderdag. Alderweireld lijkt zich neer te leggen bij de situatie.

"Ja, ik ga ervan uit dat ik aan het seizoen begin als speler van Tottenham. Daar ligt mijn focus", vertelde Alderweireld aan Sky Sports na de 3-2 zege van Spurs tegen Juventus. "Alles kan snel gaan, maar voorlopig concentreer ik mij op de voorbereiding."

"De manager (Mauricio Pochettino, red.) weet dat ik professioneel ben, maar in het voetbal weet je nooit. Tegen Juventus was ik kapitein. Dat toont dat de manager vertrouwen in me heeft en dat ik de juiste instelling toon", besluit de Rode Duivel.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws