Ook tegen Spurs geen enkel spoor van Lukaku door 'kleine trainingsblessure'

Ook tegen Spurs geen enkel spoor van Lukaku door 'kleine trainingsblessure'

Gepubliceerd: maandag 22 juli 2019 om 23:53ma 22-07-2019 om 23:53

Laatste update: woensdag 24 juli 2019 om 11:39wo 24-07-2019 om 11:39

De transfersoap rond Romelu Lukaku blijft maar aanslepen. Bij zijn club Manchester United beginnen de eerste irritaties op te spelen. Volgens Het Laatste Nieuws ligt dat aan de houding van onze landgenoot.

"Drie weken voor de start van de competitie heeft hij amper met de groep getraind", schrijft Het Laatste Nieuws maandag. "Hij is de enige speler op de loonlijst die op tournee nog geen seconde heeft gespeeld. Lukaku sukkelt van het ene kleine kwaaltje naar het andere. Zorgwekkend. De timing roept stilaan vragen op. Lichaam en hoofd zijn elders."

"In gesprekken met coach Ole Gunnar Solskjaer heeft de spits duidelijk gemaakt dat hij geen tweede keus wil zijn achter Marcus Rashford en liever naar Inter wil. Zijn enthousiasme is weg. Na drie weken is het nog altijd wachten op prijzende posts over United op sociale media. Ook zijn ploegmaats zien een andere Romelu. Hij is verbaal minder aanwezig.

"Hij schaterlacht wat minder. De teruggetrokken speler, tobbend over zijn toekomst. Lukaku bewandelt momenteel een eenzame weg, maar zonder risico's is dat niet. Hij duwt zichzelf in het isolement, maar wat als zijn transfer straks niet doorgaat en Inter vergeefs blijft bieden op een speler die ze zich eigenlijk financieel niet kunnen veroorloven?", besluit de krant.

Update 24/07, 11.39: Manchester United komt donderdag in het kader van de International Champions Cup in actie tegen Tottenham Hotspur. Opnieuw zal er geen Romelu Lukaku te bekennen zijn. Dat bevestigt trainer Ole Gunnar Solksjaer aan The Sun.

Solksjaer houdt vol dat het met een blessure en niet met de transferperikelen te maken heeft. "Hij is niet fit. Hij heeft de afgelopen dagen met onze fysio gewerkt en ik denk niet dat hij dit duel haalt." De vraag rijst of Solksjaer zijn spits wel mee had moeten nemen op stage. Solskjaer zelf heeft daar geen twijfels over. "Hij liep een blessure op tijdens de training. Het is niet te erg, anders hadden we hem wel huiswaarts gestuurd", reageert de Noorse oefenmeester.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws