UPDATE: Westerlo staat op het punt om stunttransfer af te ronden

UPDATE: Westerlo staat op het punt om stunttransfer af te ronden

22-07-2019 07:30 Laatste update: 27-08-2019 13:48
1

Na de overname door Turkse investeerders heeft Westerlo heel wat financiële slagkracht. Nu zou zelfs Emmanuel Emenike in beeld zijn. De 37-voudige Nigeriaanse international zit wel al een jaar zonder club.

Emenike zou volgens Gazet Van Antwerpen transfervrij tekenen bij Westerlo. Hij heeft onder meer ook Spartak Moskou, Fenerbahçe en West Ham United op zijn palmares staan. Emenike werd het laatste gesignaleerd bij Olympiacos. Die Griekse club heeft zijn contract een jaar geleden ontbonden. Sindsdien is de nu 32-jarige aanvaller op zoek naar een nieuwe uitdaging. 

Zondag kondigde Westerlo al aan dat het de Turkse doelman Berke Özer (19) heeft kunnen huren, die in Turkije wordt vergeleken met Gianluigi Donnarumma. Hij werd ook genoemd bij Manchester City, Liverpool en FC Basel. Voorlopig legt de link met Fenerbahçe de Kemphanen geen windeieren.

Update 27/08, 13.48: Westerlo staat op het punt om een stunttransfer af te ronden. Emmanuel Emenike is in gesprek met de club, zo meldt Westerlo op zijn officiële kanalen. De aanvaller traint alvast mee met de selectie.

No Poll