Storm krijgt herkansing in de JPL: Ik heb die hype nooit gesnapt

Storm krijgt herkansing in de JPL: "Ik heb die hype nooit gesnapt"

Gepubliceerd: zondag 21 juli 2019 om 19:38zo 21-07-2019 om 19:38

Nikola Storm is komend seizoen terug te bewonderen op het hoogste niveau. Storm kijkt er naar uit om zich namens KV Mechelen terug te tonen in de Jupiler Pro League, nadat hij als jeugdproduct niet wist te slagen bij Club Brugge.

Storm debuteerde in 2013 al voor Club Brugge. In totaal kwam hij nog tot 48 optredens, maar met amper twee goals en twee assists kon hij geen potten breken. En dat terwijl de verwachting rondom hem groot waren. Tot onbegrip van Storm zelf. "Die hype. Ik heb het nooit gesnapt. Ook al speelde ik oké: het was toen kantje boord, hoor", laat de nu 24-jarige flankspeler optekenen in Het Laatste Nieuws.

Na een uitleenbeurt aan Zulte Waregem moest hij een stap omlaag zetten. Aanvankelijk een ramp in de ogen van Storm. "Ik zat bij mijn ouders in de zetel en vertelde mijn mama dat ik waarschijnlijk naar OH Leuven zou moeten. Voor mij was dat het begin van het einde." Het pakte echter anders uit. "Het was het beste wat me kon overkomen", kijkt hij terug op anderhalf jaar OHL.

Ambities
Ouder en rijper wil Storm nu weer vlammen in 1A. "Ik telde vorig seizoen twaalf assists en acht doelpunten. Wel, ik wil gelijkaardige statistieken. Ik ben ertoe in staat om wedstrijden te beslissen in 1A. Laat de mensen maar denken dat ik een voetballer ben voor 1B. In Mechelen weet iedereen wat ik kan. Ik heb me nooit beter gevoeld", klinkt het vol vertrouwen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws