'KV Kortrijk wil Lepoint (34) niet laten gaan, Cercle Brugge blijft hopen'

'KV Kortrijk wil Lepoint (34) niet laten gaan, Cercle Brugge blijft hopen'

15-07-2019 07:45 Laatste update: 21-07-2019 20:45
2

Cercle Brugge heeft momenteel opvallend weinig Belgen in de kern. Cercle moet dus op zoek naar spelers van eigen bodem en komt uit bij Christophe Lepoint.

De ervaren middenvelder heeft nog één jaar contract lopen bij KV Kortrijk, maar zou een overstap naar Cercle zien zitten. Dat weet Het Laatste Nieuws. Lepoint startte vorig seizoen nog 28 keer voor KV Kortrijk. Voor komend seizoen is hij echter niet zeker van zijn basisplaats.

Na doelmannen Guillaume Hubert en Merveille Goblet zou Lepoint de derde Belg zijn die Cercle deze zomer binnenhaalt. Cercle zou al de zevende Belgische club zijn voor Lepoint. Eerder was hij ook al actief bij Tubeke, Moeskroen, KAA Gent, Waasland-Beveren, Zulte Waregem en nu dus bij KV Kortrijk. Daar speelt hij inmiddels al twee seizoenen. 

UPDATE 21/07 20.45u: Cercle Brugge heeft de hoop op Lepoint nog niet opgegeven. Dat meldt Het Nieuwsblad. KV Kortrijk is echter niet van plan om de verdediger/middenvelder zomaar te laten gaan. Het vraagt nog een som voor Lepoint, die een tweejarig contract kan ondertekenen bij Cercle.

No Poll