Antwerp nog niet klaar op transfermarkt, Bölöni wil nog pak versterking erbij

Antwerp nog niet klaar op transfermarkt, Bölöni wil nog pak versterking erbij

07-07-2019 15:25 Laatste update: 15:29

Met spelers zoals Sander Coopman, Ritchie De Laet en Junior Pius heeft Antwerp zich al geroerd op de transfermarkt. Daar zal het echter niet bij blijven. Laszlo Bölöni wil nog extra versterking zien.

De ervaren coach heeft een duidelijke boodschap voor het bestuur van Antwerp. Zo wil hij nog extra (aanvallende) versterking zien. "Aanvallende versterking is een noodzaak, alleen zoekt de hele wereld naar goede aanvallers", zegt Bölöni aan Het Laatste Nieuws.

Met Dieumerci Mbokani heeft Antwerp echter al één bijzonder goede spits. Niet genoeg, zo oordeelt Bölöni. "We kunnen een extra spits gebruiken omdat we soms met twee centrumaanvallers moeten spelen, maar op de flanken zitten we evenzeer dun."

Late transfers
Bölöni beseft dat hij mogelijk nog wat zal moeten wachten. "Mocht er zich een tweede Mbokani aandienen, gaan we hem zeker een contract laten tekenen. Liefst zo snel mogelijk, maar ik hou er rekening mee dat we net als vorig seizoen pas laat nog enkele transfers zullen doen", klinkt het.

"De ploeg staat er nog maar voor 60 of zelfs 50 procent, maar dat is bij de meeste clubs het geval. Er wordt hard aan gewerkt", besluit de ervaren trainer.