UPDATE: STVV heeft oproep voor eigen fans na overlijden Nitcheu

UPDATE: STVV heeft oproep voor eigen fans na overlijden Nitcheu

06-07-2019 15:57 Laatste update: 07-07-2019 20:31
16

Droevig nieuws heeft ons uit Sint-Truiden bereikt. Mo Nitcheu is overleden. De aanvaller van STVV werd amper negentien jaar oud. 

Tot vrijdag was Nitcheu met STVV nog op stage in Horst. In het 3-3 gelijkspel tegen VVV viel de jongeling nog in. Trainer Marc Brys liet zich na de match nog lovend uit over Nitcheu. Nitcheu kwam om bij een ongeval, waarbij nog drie andere mannen en één vrouw het leven lieten.

'Met diepe droefenis nemen wij afscheid van één van onze beloftevolle spelers, Mo Nitcheu. Mo kwam vanmorgen om na een zwaar ongeval in Kortessem. Vanuit de STVV-familie wensen we de familie en vrienden van Mo heel veel sterkte toe met dit grote verlies', klinkt het bij STVV.

Update 22.11u: Inmiddels zijn nog meer details bekend geraakt over het ongeval. In totaal kwamen vijf mensen om het leven. Naast Nitcheu zat ook de 22-jarige Gerrit Bos in de wagen. Bos is een voormalig profvoetballer die in het verleden actief was voor KRC Genk, Waasland-Beveren en MVV.

Update 20.31u: Heel wat supporters van STVV lijken van plan om Nitcheu nog een laatste groet te geven aan het stadion. STVV heeft via de officiële kanalen echter gevraagd om niet naar de club af te zakken en de sereniteit te bewaren.