OFFICIEEL: Na Club Brugge krijgt nu ook Antwerp gokkantoor als shirtsponsor

OFFICIEEL: Na Club Brugge krijgt nu ook Antwerp gokkantoor als shirtsponsor

02-07-2019 07:45
12

Na Club Brugge gaat nu ook Antwerp FC nauw samenwerken met een gokkantoor. Zo zal vanaf  komend seizoen Golden Palace te bewonderen zijn op de shirts van The Great Old.

Dat nieuws maakte het gokkantoor zelf bekend op haar website. 'Met de koninklijke mascotte The King Of Fun kondigt Golden Palace Casino & Sports een nieuwe sponsorpartnership aan: vanaf volgend seizoen zullen we een trotse en bevoorrechte partner zijn van Royal Antwerp Football Club', staat te lezen.

Koninklijke opwachting
'Als bevoorrechte partner van de oudste voetbalclub van België, zullen we er het komende voetbalseizoen enorm trots op zijn onze merknaam te zien op het shirt van grote spelers als Sinan Bolat, Geoffry Hairemans en Dieumerci Mbokani', aldus Golden Palace.

Golden Palace is zeer opgetogen met  de deal met Antwerp. 'Dit spannende nieuws betekent ook dat The King of Fun vanaf deze zomer zijn koninklijke opwachting zal maken in het Bosuil-stadion. De thuiswedstrijden van Antwerp FC zullen vanaf nu nog spannender worden dan ze al waren.'