UPDATE: ‘Beslissende dag voor Club Brugge en Denswil in onderhandelingen’

UPDATE: ‘Beslissende dag voor Club Brugge en Denswil in onderhandelingen’

29-06-2019 09:30 Laatste update: 02-07-2019 14:47
11

Club Brugge lijkt afscheid te moeten nemen van Stefano Denswil. Bologna zou de belangrijkste gegadigde zijn, maar volgens Tuttomercatoweb is die transfer lang niet zo lucratief als gedacht.

Bologna zou namelijk slechts drie miljoen euro willen betalen voor Denswil, en geen zes à zeven miljoen euro zoals andere bronnen hebben gemeld. Door zouden nog 300.000 euro aan bonussen bijkomen. Bologna biedt zo laag omdat Denswil nog maar één jaar contract heeft bij Club Brugge. Als hij niet bijtekent is hij volgende zomer dus gratis weg.

Club houdt in dat geval bijna niets over aan de transfer, want er gaat ook nog eens twintig procent naar zijn ex-ploeg Ajax. Er is echter ook sprake van interesse uit Engeland en Frankrijk. Mogelijk komen er uit die landen betere aanbiedingen voor Denswil, die inmiddels al 4,5 jaar meespeelt bij Club.

Update 30/06, 08.20: Club Brugge en Bologna  bereikten volgens TuttoBologna een akkoord over de transfer van Denswil. Toch is de deal nog niet rond. Dat heeft alles te maken met een contracteis van de Nederlandse verdediger. Denswil wil voorlopig een langduriger contract dan dat Bologna biedt. Toch lijkt een akkoord niet meer ver af.

Update 02/07, 14.47: Volgens Sky Sport is vandaag een beslissende dag in de onderhandelingen tussen Bologna en Stefano Denswil. Club Brugge heeft al een akkoord met de Italiaanse club, maar nu lijkt de verdediger ook een overeenkomst te bekomen met Bologna. Een deal is nabij.