Lambrecht neemt afscheid van Lokeren en gaat makelaars niet missen

Lambrecht neemt afscheid van Lokeren en gaat makelaars niet missen

29-06-2019 09:00
4

In Het Nieuwsblad geeft Roger Lambrecht zijn afscheidsinterview bij Sporting Lokeren. De ex-voorzitter gaat veel missen aan zijn club, maar is wel blij dat hij niet meer makelaars hoeft om te gaan.

"Soms kunt ge ze niet missen, maar soms is het de pest", vertelt Lambrecht daarover. "Er maakte hier eens ne makelaar van zijn oren, die wou opslag voor ne speler die zelfs nog niet was ingeschreven. En ze kosten veel geld, hè. Er zijn er die zeven procent vragen, maar er zijn er ook bij van tien procent. Als die speler 400.000 euro verdient, zijn dat 40.000 patatten, hè! Alle jaren, hè!"

Ook Dejan Veljkovic, die in opspraak is door Operatie Propere Handen, is een bekende naam bij Lokeren. "Die heeft hier wel een tijdje regelmatig ne speler gebracht, da's correct. Maar aan correcte voorwaarden. En al wat wíj betaald hebben aan Veljkovic, zijn officiële facturen van scoutingswerk of spelers die hij aanbracht. Wat hij daarachter deed - cadeaukes uitdelen en met buitenlandse bedrijven werken -, daar weet ik niks van."