Mogen Belgische club Hagi vergeten? 'Barcelona doet bod op Roemeen'

Mogen Belgische club Hagi vergeten? 'Barcelona doet bod op Roemeen'

Gepubliceerd: vrijdag 28 juni 2019 om 21:49vr 28-06-2019 om 21:49

De voorbije maanden werden onder meer KRC Genk en RSC Anderlecht aan Ianis Hagi gelinkt. De Belgiesche clubs krijgen nu ook concurrentie van FC Barcelona in de strijd om Hagi. De Catalanen hebben de Roemeense middenvelder uitvoerig bekeken tijdens het EK O21 en zijn onder de indruk geraakt, melden media in Catalonië en Roemenië.

El Mundo Deportivo weet dat Barça serieus in de markt is voor Hagi, die verder in de belangstelling staat van onder meer Ajax, Sevilla, Borussia Dortmund, Anderlecht en KRC Genk. De Roemeense krant GazetaSporturilor gaat nog een stapje verder: de Spaanse kampioen heeft zeven tot acht miljoen euro over voor de twintigjarige technicus en is dichtbij een akkoord met zijn club Viitorul Constanta.

Barça zou Hagi willen binnenhalen voor Barcelona B of hem verhuren aan een andere club uit de Primera Division. De zoon van de Roemeense voetballegende Gheorghe Hagi, die trainer is van Viitorul, blonk de afgelopen weken uit op het EK O21. De Roemenen reikten tot de halve finale, maar daarin was Duitsland te sterk.

Ondertussen meldt Gica Popescu, een familielid van Hagi en oud-speler van Barcelona, in nationale media dat er binnen drie dagen een beslissing wordt genomen over de toekomst van de aanvallende middenvelder.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws