'Witte rook in zicht: Tottenham gaat 62 miljoen betalen voor eerste zomeraanwinst'

'Witte rook in zicht: Tottenham gaat 62 miljoen betalen voor eerste zomeraanwinst'

Gepubliceerd: dinsdag 25 juni 2019 om 23:19di 25-06-2019 om 23:19

Tottenham Hotspur hoopt zich spoedig te versterken met Tanguy N'Dombele. De Franse international van Olympique Lyon kost om en nabij de 62 miljoen euro en wordt dus ploeggenoot van Toby Alderweireld en Jan Vertonghen.

Dat meldt de doorgaans betrouwbare Gianluca Di Marzio dinsdagavond. N'Dombele stond ook in de belangstelling van Real Madrid, dat de pijlen op Paul Pogba lijkt te hebben gericht. Volgens Di Marzio is de middenvelder van Lyon nog één stap verwijderd van een megatransfer naar Tottenham.

Tottenham maakt 62 miljoen euro plus bonussen over aan Lyon. Er ontbreekt nog een aantal details voor er daadwerkelijk getekend kan worden. De verwachting is dat alle plooien de komende dagen gladgestreken worden. Voor N'Dombele ligt een meerjarige verbintenis klaar in Londen.

N'Dombele moet de eerste zomerversterking van Tottenham worden. De club kocht vorig seizoen niemand en wil nu flink investeren om opnieuw mee te kunnen doen om de Champions League-winst en het winnen van de Premier League.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws