UPDATE: 'Anderlecht en Heerenveen naderen akkoord, Vlap-deal is bijna rond

UPDATE: 'Anderlecht en Heerenveen naderen akkoord, Vlap-deal is bijna rond

Gepubliceerd: dinsdag 25 juni 2019 om 07:15di 25-06-2019 om 07:15

Laatste update: dinsdag 25 juni 2019 om 08:00di 25-06-2019 om 08:00

RSC Anderlecht wil de komende dagen en weken uitpakken op de transfermarkt. Michael Verschueren gaf al aan dat er enkele "zeer degelijke spelers" op komst zijn. Eén van hen moet Michel Vlap worden.

Volgens Het Laatste Nieuws deed Anderlecht al tot driemaal toe een bod op de spelmaker van Heerenveen. De laatste aanbieding van paars-wit bedroeg naar verluidt vijf miljoen euro, inclusief bonussen. Dat bleek voor de Friesen andermaal onvoldoende.

Heerenveen zou circa acht miljoen euro willen vangen voor Vlap. De Nederlandse middenmotor heeft het voordeel dat het niet per se hoeft te verkopen. Vlap zelf is dan weer wel gecharmeerd door de interesse van Anderlecht, maar met de onderhandelingen tussen beide clubs moeit de aanvallende middenvelder zich niet.

De komende tijd zullen Frank Arnesen en Verschueren het dossier-Vlap proberen gunstig te laten evolueren. Verwacht wordt dat er met Vlap zelf snel een persoonlijk akkoord wordt gevonden, nu Anderlecht en Heerenveen nog.

Update 25/06, 08.00: Volgens de Leeuwarder Courant is een akkoord tussen Anderlecht en Heerenveen nabij. Het Friese dagblad meldt dat paars-wit overstag is gegaan en dat een deal niet lang meer op zich zal laten wachten.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Moet Anderlecht flink investeren in de komst van Vlap?

(1162 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws