Bayat hoopt op herhaling van Mazzu-scenario: We blijven hoog mikken

Bayat hoopt op herhaling van Mazzu-scenario: "We blijven hoog mikken"

24-06-2019 22:14 Laatste update: 23:30
1

Karim Belhocine werd maandag voorgesteld bij Sporting Charleroi. De 41-jarige Algerijnse coach verlaat RSC Anderlecht om Felice Mazzu op te volgen bij de Zebra's. Volgens Mehdi Bayat dezelfde weg bewandelen als zijn voorganger.

"Ik hoop dat we met Karim een project op lange termijn kunnen uitbouwen", vertelde Bayat volgens het Nieuwsblad tijdens de voorstelling van Belhocine. "Die intentie is er althans. Toen Felice hier arriveerde was hij niet de trainer die hij nu is en was Charleroi ook niet de club die ze vandaag is"

"Ik hoop dat zo’n scenario zich met Karim herhaalt. Dit is het begin van een nieuwe cyclus, een nieuw hoofdstuk. We blijven hoog mikken en willen blijven groeien. Ik ben dan ook heel blij met de komst van Belhocine. Hij is een harde werker, integer en eerlijk. Dat zijn ook de waarden van onze club. Karim verdient de kans die wij hem geven."

De spelersgroep zal niet al te veel wijzigingen ondergaan. “Misschien dat Victor Osimhen vertrekt, maar voor de rest willen we deze groep samen houden en met Karim laten groeien”, besloot Bayat. 

No Poll