KV Kortrijk lacht bod op Chevalier resoluut weg: Praten niet voor peanuts

KV Kortrijk lacht bod op Chevalier resoluut weg: "Praten niet voor peanuts"

Gepubliceerd: maandag 24 juni 2019 om 17:50ma 24-06-2019 om 17:50

Laatste update: maandag 24 juni 2019 om 17:56ma 24-06-2019 om 17:56

Teddy Chevalier zien we in het seizoen 2019/20 mogelijk niet meer terug in het shirt van KV Kortrijk. Chevalier aast op een vertrek naar Frankrijk, maar Kortrijk weigert de spits voor een appel en een ei te laten verkassen.

Chevalier heeft het vizier gericht op een vertrek naar Valenciennes, dat naar info van Het Laatste Nieuws op steenworp van zijn woonplaats ligt. De Franse tweedeklasser is concreet, want het bracht al een bod uit op de 31-jarige Fransman. Valenciennes liet Kortrijk via haar voorzitter weten dat het graag voor 50.000 euro zaken wil doen. Kortrijk neemt een aanbieding van een dergelijk kaliber totaal niet serieus.

Het bod is dan ook resoluut afgewezen, bevestigt general manager Matthias Leterme aan de krant. "Chevalier heeft nog een contract voor twee jaar en zou vrijwel gratis moeten vertrekken. Als er een realistisch bod komt, willen we praten, maar niet voor peanuts", spreekt Leterme duidelijke taal.

Toen Chevalier het nieuws vernam zou hij hebben gedreigd om voor onbepaalde tijd zijn kat naar de training te sturen. Kortrijk praatte dat plan echter snel uit zijn hoofd. Chevalier was het afgelopen seizoen goed voor negen treffers namens de Veekaa. Het totaal van de centrumspits staat na 170 wedstrijden op 53 goals.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws