Clement start vrijdag met eerste training bij Club Brugge, zeven beloften doen mee

Clement start vrijdag met eerste training bij Club Brugge, zeven beloften doen mee

Gepubliceerd: maandag 17 juni 2019 om 22:21ma 17-06-2019 om 22:21

Voor Club Brugge staat dinsdag de eerste afspraak van het nieuwe seizoen op het programma. Dan komen de spelers samen voor de medische testen. Vrijdag mag Philippe Clement zijn eerste training leiden als hoofdcoach van Club.

Op de eigen website geeft Blauw-Zwart wat extra toelichting bij het programma van de komende dagen. In totaal rekent Clement in deze eerste week op 26 spelers, waarvan zeven beloften. Voet, Schoonbaert, De Ketelaere, Van der Brempt, De Cuyper, De Wolf en Appiah zullen in deze voorbereiding hun kans krijgen bij de grote jongens.

26 spelers, dat is al een flinke bende. En toch zullen ook nog heel wat Bruggelingen niet van de partij zijn. Zo zijn Dion Cools en Siebe Schrijvers in Italië voor het EKU21, krijgen Hans Vanaken en Brandon Mechele nog wat rust na de interlandperiode met de Rode Duivels en hebben ook Marvelous Nakamba en Krépin Diatta interlandverplichtingen door de Afrika Cup.

Selectie Club Brugge:
Doelmannen: Letica, Horvath, Shinton
Verdedigers: Mata, Denswil, Peres, Mitrovic, Kossounou, Voet, Schoonbaert
Middenvelders: Amrabat, Vormer, Rits, Dennis, Danjuma, Vlietinck, Fadiga, De Ketelaere, Van der Brempt, De Cuyper, De Wolf
Aanvallers: Vossen, Rezaei, Ngonge, Openda, Appiah

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws