Lambrecht slaat mea culpa na degradatie Lokeren: Het was tijd om te stoppen

Lambrecht slaat mea culpa na degradatie Lokeren: "Het was tijd om te stoppen"

Gepubliceerd: maandag 17 juni 2019 om 09:45ma 17-06-2019 om 09:45

Lokeren staat op het punt om overgenomen te worden. Eind juni wil Lokeren de overdracht van Roger Lambrecht aan Louis De Vries helemaal afronden. Voor Lambrecht toch een moeilijke periode.

"Op emotioneel vlak is dit een beetje moeilijk, want je geeft je kind niet graag af. Maar bon, dat zal wel overgaan", gaf Lambrecht aan tegenover Ht Nieuwsblad. "Binnen twee maanden word ik 88, hè, het was tijd om te stoppen. Ik had het beter een paar jaar vroeger gedaan, dan waren we nu niet gezakt. Dat pak ik voor een stuk op mij."

Lokeren krijgt met De Vries nu een nieuwe voorzitter. Hij maakt van Lambrecht meteen erevoorzitter. "Ik heb nu gekozen voor De Vries, omdat hij de man is met de beste papieren om Lokeren weer een goeie ploeg te bezorgen. Ik zal zeker nog komen kijken, want behalve erevoorzitter blijf ik ook nog een jaar sponsor. Ik verlaat Lokeren niet zomaar", zegt Lambrecht.

Opvolging Lambrecht
De Vries heeft alvast de beste intenties met Lokeren. "Het wordt niet vanzelfsprekend om mijnheer Lambrecht op te volgen, maar hij vond dat Lokeren bij mij in goeie handen zou zijn", zegt de nieuwe voorzitter van de club.

"Ik ben dus niet bang. Ik wil van deze club weer een vaste waarde maken, door ze te hervormen en ­opnieuw meer uitstraling te geven. We starten in 1B normaal gezien, maar als er toch nog iets uit de bus komt (door de zaak Propere Handen, nvdr.), zou dat fenomenaal zijn", besluit hij.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws