'Club Brugge doet bod van meer dan vier miljoen op Congolese aanvaller'

'Club Brugge doet bod van meer dan vier miljoen op Congolese aanvaller'

Gepubliceerd: zondag 16 juni 2019 om 21:42zo 16-06-2019 om 21:42

Club Brugge heeft vorige week Wesley Moraes verkocht aan Aston Villa voor 25 miljoen euro. Blauw-Zwart moet dus op zoek naar een nieuwe aanvalsleider en is bij die zoektocht op Silas Silas Wamangituka gebotst.

Dat meldt RMC Sport. Wamangituka is een 19-jarige Congolese aanvaller die momenteel aan de slag is bij FC Paris. Bij de tweede ploeg uit de Franse hoofdstad, dat uitkomt in de Ligue 2, maakte Wamangituka afgelopen seizoen elf doelpunten in 32 wedstrijden. Hij gaf daarnaast ook nog twee assists.

De Congolees is een groot talent en kan dus rekenen op veel belangstelling. Hij staat op het lijstje bij Barcelona, Liverpool en Schalke 04. Club Brugge moet dus snel op de bal spelen en zou al een bod uitgebracht hebben. Volgens RMC heeft Blauw-Zwart een bod uitgebracht tussen vier en vijf miljoen euro.

Dat lijkt echter niet genoeg voor FC Paris, dat een gelijkaardig bod ontving van het Portugese Braga. Club zal dus iets dieper in de portefeuille moeten grijpen, maar de 25 miljoen euro van Wesley zorgen natuurlijk voor financiële ademruimte.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws