Opvallend: 'Clement had twijfels bij terugkeer Verheyen bij Club Brugge'

Opvallend: 'Clement had twijfels bij terugkeer Verheyen bij Club Brugge'

29-05-2019 20:45
10

Philippe Clement is de nieuwe trainer van Club Brugge. Hij neemt binnenkort ook een nieuwe staf in huis. Eén van de namen in die staf moet Gert Verheyen worden. Al was (en is) dat nog lang niet zeker.

Verheyen is officieel nog niet teruggekeerd, maar zou wel al gesprekken gevoerd hebben met Club Brugge. Een terugkeer wordt binnen de komende dagen verwacht. Al had Clement eerst zijn twijfels over een samenwerking met Verheyen.

Zo vreesde Clement volgens Het Nieuwsblad voor een nieuw 'vriendenclubje' in de staf van Club Brugge. In het verleden liep dat al fout af bij Blauw-Zwart met onder andere Jan Ceulemans en Franky Van der Elst. 'Maar Verheyen wil de job zelf heel graag en overtuigde Clement', schrijft het dagblad.

De staf van Clement is echter nog niet helemaal in orde. Hij gaf al aan dat Van Rumst mogelijk ook een assistent wordt en Carl Hoefkens de T4. Daarnaast is er nog onduidelijkheid over de rol van Timmy Simons bij de club. Hij heeft nog een contract, maar welk takenpakket hij krijgt is nog niet geheel duidelijk. Standard zou alleszins lonken naar zijn diensten.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Twee jaar geleden en nu. Zal Philippe Clement nieuwe successen beleven met @clubbrugge? #jpl #clement #clubbrugge

A post shared by VoetbalPrimeur.be (@voetbalprimeur.be) on