'Club Brugge en Wesley wachten op concrete transfervoorstellen'

'Club Brugge en Wesley wachten op concrete transfervoorstellen'

29-05-2019 12:10
11

Het is al lang geen geheim meer dat Club Brugge spits Wesley Moraes zal zien vertrekken. De 22-jarige Braziliaan kende een paar goede seizoenen bij Club en wil graag een stap hogerop. De voorbije weken werden Lazio en Newcastle United genoemd, maar voorlopig is er nog geen concrete interesse. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Het is geen geheim dat Wesley graag naar de Premier League wil. Newcaste United is gecharmeerd door het spel van Wesley, maar deed nog geen voorstel bij Club. Ook West Ham United ziet nog altijd iets in de spits van Club. Vorig jaar trok Lazio al aan Wesleys mouw, maar kwam het niet tot een transfer. Afgelopen winter reisde Wesley zelf af naar Lazio, maar ook dan hield Club Brugge één van haar smaakmakers aan boord.

Wesley heeft al afscheid genomen in Brugge, maar het is niet uitgesloten dat hij in Brugge aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen begint. Dit seizoen kwam Wesley 48 keer in actie voor Club, hij scoorde zeventien goals en gaf tien assists. Club nam Wesley in januari 2016 over van AS Trencin voor slechts ongeveer één miljoen euro.