Profvoetballer meldt zich ziek vanwege Spurs - Ajax en wordt ontslagen

Profvoetballer meldt zich ziek vanwege Spurs - Ajax en wordt ontslagen

06-05-2019 20:37
0

Telstar heeft met onmiddellijke ingang afscheid genomen van Jordie van der Laan. De 25-jarige aanvaller had zich vorige week dinsdag ziek gemeld voor de training om aanwezig te kunnen zijn bij Tottenham Hotspur – Ajax.

De Witte Leeuwen zijn niet te spreken over de actie van Van der Laan, die via een vriend een kaartje had gekregen voor de Champions League-wedstrijd in Londen, zo meldt de IJmuider Courant. De spits had al een aflopend contract dat niet verlengd zou worden.

"Ik besef natuurlijk dat het een heel onhandige actie is geweest. Ik heb afgelopen donderdag naar aanleiding van de situatie een gesprek gehad met Piet Buter (technisch directeur Telstar, red.) en in goede harmonie is besloten uit elkaar te gaan", reageert Van der Laan in de regionale krant. "Ik heb mij ziek gemeld, omdat ik ervan overtuigd was dat ik geen vrij zou krijgen van de training."

"Bij deze beslissing heb ik meegenomen dat wij met Telstar nergens meer voor speelden en ikzelf gezien het aantal speelminuten in de afgelopen periode slechts een geringe kans had om in te vallen tegen Jong PSV", aldus de aanvaller. "In elk ander geval zou ik absoluut niet naar Londen zijn gegaan."

Van der Laan zag Ajax met 1-0 winnen in de halve finale van de Champions League door een goal van Donny van de Beek. De return in Amsterdam is woensdag.

Overigens reageerde Van der Laan op Twitter ook op zijn ontslag:

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie