Joos heeft advies: Antwerp moet daar toch mee aan de slag, met dat bier gooien

Joos heeft advies: "Antwerp moet daar toch mee aan de slag, met dat bier gooien"

29-04-2019 23:47
34

Royal Antwerp FC doet het uitstekend in Play-Off 1, al lieten de supporters van The Great Old zich vrijdag even van hun mindere kant zien. De match tegen Standard Luik werd zelfs even gestaakt omdat verschillende supporters bekertjes het veld opgooiden.

Vooral Michel Preud'homme bleek het doelwit van de Antwerp-aanhang. "Ik vind dat hij daar nog heel rustig onder is gebleven", geeft Arnar Vidarsson Preud'homme een complimentje in Extra Time. "Dat daar dan stewards gaan staan in de neutrale zone, dat heb ik nog nooit gezien. Ze staan daar met drie stewards. Wie gaat daar nu komen?", vraagt Vidarsson zich af.

"Je staat daar als trainer te coachen en dan staat daar een steward in de weg. Sorry, dat is ... Ik begrijp niet hoe dat kan. Maar ik zeg het, Preud'homme is daar heel rustig onder gebleven, want we hebben hem nog anders gekend. Ook na de wedstrijd, in zijn analyses en interviews, was hij heel rustig", looft de IJslander de trainer van Standard.

"Antwerp moet daar toch mee aan de slag, met dat bier gooien. De sfeer is daar fantastisch, daar heb je toch geen bier voor nodig?", pikt Filip Joos in op het incident. "Dat hoort toch niet. Normen en waarden ...", zucht hij. "Vroeger was dat op KV Mechelen ook zo", herinnert Vidarsson zich nog.