Leko verbergt ontgoocheling in eigen spelers niet: Een nieuw Club Brugge nodig

Leko verbergt ontgoocheling in eigen spelers niet: "Een nieuw Club Brugge nodig"

26-04-2019 14:28
10

Club Brugge staat zondag voor de match van de waarheid. Als het nog een kans wil maken op de titel, moet het absoluut zien te winnen tegen RSC Anderlecht. Dat Club Brugge het de voorbije twee partijen niet goed deed, dat beseft Ivan Leko.

Na het verlies tegen KRC Genk kwam er geen beter Club Brugge op het veld van Antwerp. "Ik hoopte een reactie te zien tegen Antwerp. Het was iets beter dan tegen Genk, maar ik had meer verwacht", zegt Ivan Leko op zijn persconferentie. Zondag wacht Anderlecht voor de topper. "Als dat niet genoeg motivatie, dan weet ik niet wat nog voor meer motivatie moet zorgen", geeft Leko aan.

Op de vraag of hij ontgoocheld was in zijn jongens, is de trainer van Club Brugge. "Ja", gaf Leko aan. "Ik heb tegen mijn jongens eerlijk en open gezegd dat we in de eerste drie wedstrijden sensationeel waren. Daarna niet meer. We waren soft, plat, niet op het niveau van een toekomstige kampioen."

Leko beseft dan ook dat het de komende weken van moeten is. "We hebben een nieuw Club Brugge nodig, of het Club Brugge van de eerste drie wedstrijden. Een Club Brugge met intensiteit en grinta om te winnen. Het Club Brugge van de eerste drie wedstrijden kan kampioen worden. Het Club Brugge van de laatste twee wedstrijden niet", besloot hij.