'Union-speler in trek: Kortrijk vecht het uit met Belgische concurrenten'

'Union-speler in trek: Kortrijk vecht het uit met Belgische concurrenten'

Gepubliceerd: dinsdag 23 april 2019 om 10:26di 23-04-2019 om 10:26

Het einde van de competitie nadert, waardoor heel wat clubs uit de Jupiler Pro League al werk maken van volgend seizoen. Ook KV Kortrijk mikt al op versterkingen. Zo willen de Kerels een speler wegplukken bij Union.

Sacha Tavolieri, journalist bij RMC Sport, meldt dat Kortrijk graag Pietro Perdichizzi wil weghalen bij Union. De Kerels zoeken nog verdedigende versterking, zeker omdat Gary Kagelmacher op het verlanglijstje van Beerschot-Wilrijk staat. Daarop hoopt Kortrijk alvast te anticiperen.

Naast de interesse van Kortrijk zijn er ook verschillende buitenlandse clubs die de prestaties van Perdichizzi op de voet volgen. Ook de Belgische competitie zijn er naar verluidt nog teams die de centrale verdediger op de radar staan hebben.

Gevestigde waarde
Perdichizzi kent het Belgische voetbal als zijn broekzak, want hij kwam in het verleden al uit over Antwerp FC, Roeselare, Zulte Waregem, Club Brugge en Charleroi. De 26-jarige verdediger is aan zijn tweede seizoen bezig bij Union, dat momenteel indruk maakt in Play-Off 2.

Poll

Zou jij Union inruilen voor KV Kortrijk?

(203 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws