Beerschot-Wilrijk in rouw, 'Super Dries' (17) verliest de strijd tegen kanker

Beerschot-Wilrijk in rouw, 'Super Dries' (17) verliest de strijd tegen kanker

Gepubliceerd: maandag 22 april 2019 om 21:15ma 22-04-2019 om 21:15

Beerschot-Wilrijk verloor maandagavond met een ruime 4-0 van Sporting Charleroi, maar dat was voor veel fans bijzaak. Het verlies van Super Dries komt bij velen een pak harder aan.

De zeventienjarige Dries Meirsman was een superfan van de club die op handen gedragen werd door de fans. Hij werd in de finalewedstrijd tegen KV Mechelen nog geëerd in de zeventiende minuut. Hernan Losada en Jorn Vancamp gingen ook op bezoek bij Meirsman. 'Super Dries' was ongeneeslijk ziek, hij leed aan een hersentumor.

Op zijn Facebook-pagina staat nu te lezen dat hij is overleden. Beerschot-Wilrijk bevestigt dat ook op de website. "De ganse Beerschot-familie treurt en wenst de familie Meirsman, zijn vele vrienden, alsook iedereen die met dit zware verlies getroffen wordt, veel goede moed en sterkte."

"Met een krop in de keel denken we allemaal terug aan dat kippenvelmoment van zaterdag 9 maart laatstleden, toen de supporters van onze club in het Olympisch stadion tijdens minuut zeventien van de finalewedstrijd tegen KV Mechelen uitpakten met spandoeken, een staande ovatie en 'You’ll never walk alone'-gezangen, om Dries op die manier een groot paars hart onder de riem te steken."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws