Belhocine verkiest Milic boven Sanneh bij Anderlecht en legt ook uit waarom

Belhocine verkiest Milic boven Sanneh bij Anderlecht en legt ook uit waarom

Gepubliceerd: maandag 22 april 2019 om 08:18ma 22-04-2019 om 08:18

Laatste update: maandag 22 april 2019 om 08:25ma 22-04-2019 om 08:25

Karim Belhocine mocht zondag als interim-trainer beginnen aan de partij tegen KAA Gent. Hij pakte in zijn basisopstelling meteen uit met enkele opvallende namen. Daar had hij ook een goede reden voor.

Heel wat jonkies kregen een kans bij paars-wit. Achterin verving de coach van Anderlecht de geschorste Kara Mbodj dan weer met Antonio Milic. Nochtans werd daar Bubacarr Sanneh verwacht. Belhocine legt uit waarom hij die keuze maakte.

"Ik wilde een rechts- en een linksvoetige centrale verdediger om wat meer voetballend vermogen te hebben, maar ik zag op training ook dat Antonio een verdediger is die heel veel praat en een jonge gast als Bornauw bijstuurt. Ook daarom koos ik voor Milic", zegt hij bij Het Nieuwsblad.

Anderlecht hield uiteindelijk ook de nul tegen Gent. Een overwinning zat er echter niet in. "Helaas hebben we vandaag niet gewonnen. Maar dat proberen we dan volgende week", besloot Belhocine. De Brusselaars trekken op de volgende speeldag naar Club Brugge.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Weinig kansen en dus geen doelpunten t in de partij tussen Anderlecht en Gent. Een terechte uitslag? 🤔 #andgnt #anderlecht #rsca #rscanderlecht #kaagent #gent

A post shared by VoetbalPrimeur.be (@voetbalprimeur.be) on

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Maakte Belhocine de juiste keuze?

(241 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws