Bronn ziet ook positieve punten bij Gent na gelijkspel tegen Anderlecht

Bronn ziet ook positieve punten bij Gent na gelijkspel tegen Anderlecht

Gepubliceerd: maandag 22 april 2019 om 08:01ma 22-04-2019 om 08:01

KAA Gent kon zondag de eerste punten in Play-Off 1 pakken. Tegen RSC Anderlecht wist het eindelijk nog eens de nul te houden. Dat stemde Dylan Bronn toch enigszins tevreden.

Aanvallend was het niet om over naar huis te schrijven, maar defensief deed Gent het wel goed. "Wat we moeten onthouden, is dat we er op defensief vlak stonden", zegt Bronn bij Proximus 11.

"We hebben getoond dat we de nul kunnen houden. Het is jammer dat we voorin de kansen niet konden afmaken. We raken op het einde van de match de paal, maar Kaminski hield ons ook wel twee of drie keer recht", zegt de verdediger.

Gent moest defensief ook iets tonen. "We hebben op defensief vlak veel gewerkt om het blok te herstellen, want de laatste matchen lieten we te veel ruimte tussen de linies. We moeten in de toekomst gewoon de kansen afwerken", zegt hij.

De beker
De Buffalo's krijgen nu een moeilijk drieluik voor de boeg. "Nu spelen we thuis tegen Genk voor we op 1 mei de bekerfinale spelen. We zullen die finale proberen te winnen om zo een Europees ticket te grijpen. We laten Play-Off I niet links liggen, maar het is zeker dat we die prijs absoluut moeten winnen", besluit hij.

Poll

Wint Gent de beker?

(456 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws