Referee Department kondigt de zeven refs en twaalf assistenten voor Play-Offs aan

Referee Department kondigt de zeven refs en twaalf assistenten voor Play-Offs aan

Gepubliceerd: vrijdag 22 maart 2019 om 21:47vr 22-03-2019 om 21:47

Volgende week starten de Play-Offs in de Belgische competitie. Een spannende strijd richting de titel waarin één goede of slechte beslissing van groot belang is. Het referee departement heeft in die Play-Offs besloten om met vaste teams te werken.

In totaal zullen er tijdens de wedstrijden in Play-Off 1 zeven scheidsrechters worden ingezet. Meer bepaald gaat het om Alexandre Boucaut, Nicolas Laforge, Erik Lambrechts, Jonathan Lardot, Bram Van Driessche, Nathan Verboomen en Lawrence Visser. Dat kondigt het referee departement zelfs aan via de officiële website.

Zij zullen worden bijgestaan door twaalf assistenten. De namen hiervan zijn Pieter Becquet, Laurent Conotte, Yves De Neve, Karel De Rocker, Jo De Weirdt, Frederic Godelaine, Mathias Hilaert, Kevin Monteny, Thibaud Nijssen, Philippe Vandecauter, Rien Vanyzere en Ruben Wyns.

Verder kondigt het referee departement nog extra veranderingen aan. Zo gaan de refs voor elke wedstrijd ook op afzondering. En wordt er gebruik gemaakt van een buitenspellijn.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws