'Spelers Barcelona krijgen uitnodiging in vrije week, niemand komt opdagen'

'Spelers Barcelona krijgen uitnodiging in vrije week, niemand komt opdagen'

Gepubliceerd: donderdag 21 maart 2019 om 20:57do 21-03-2019 om 20:57

Ernesto Valverde heeft de spelers van FC Barcelona die geen interlandverplichtingen hebben een week vrij gegeven. De Spanjaard hoopt op die manier dat zij wat extra rust pakken met het oog op het slot van het seizoen.

Dat meldt AS. Valverde gaf zijn assistent-trainers de opdracht om maandag en dinsdag aanwezig te zijn, voor het geval er spelers waren die toch wilden trainen, of simpelweg een massage of hersteltraining wilden. Er kwam echter niemand opdagen, waardoor Valverde's assistenten niets te doen hadden op het trainingscomplex van Barcelona.

Overigens is bijna iedereen bij Barcelona opgeroepen voor interlands. Slechts vier spelers bleven achter in Catalonië. Dat zijn Gerard Piqué, Kevin Prince-Boateng, Clement Lenglet en Malcom. Rafinha, Ousmane Dembélé en Luis Suárez waren er ook, maar die zijn geblesseerd. De selectie van Barcelona telt 23 spelers.

Piqué en Lenglet hebben bewust hun rust gepakt. Dat reservespelers Malcom en Boateng bewust zijn weggebleven, is naar verluidt minder goed ontvangen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws