'De Ligt maakt keuze, grootmachten liggen op de loer'

'De Ligt maakt keuze, grootmachten liggen op de loer'

Gepubliceerd: donderdag 21 maart 2019 om 13:06do 21-03-2019 om 13:06

Een nieuwe dag en dus ook weer tal van transferverhalen over Matthijs de Ligt in de Spaanse media. De negentienjarige captain prijkt donderdag groot op de voorpagina van El Mundo Deportivo. Het dagblad is ervan overtuigd dat De Ligt zijn zinnen heeft gezet op een transfer naar FC Barcelona. 

Mundo Deportivo stelt dat er in de komende weken een definitieve beslissing valt over de sportieve toekomst van De Ligt. De Oranje-international wil in navolging van vriend en Ajax-collega Frenkie de Jong naar Barça verkassen en heeft dat ook duidelijk gemaakt aan zijn zaakwaarnemer Mino Raiola. 

Barça heeft vanwege de uitgesproken voorkeur van De Ligt goede papieren om de stopper vast te leggen, maar concurrenten liggen op de loer, weet MD. Op de cover van de Catalaanse krant staan de logo's van vijf topclubs die de hoop op de komst van De Ligt nog niet hebben opgegeven.

Het gaat om Real Madrid, Juventus, Bayern München, Manchester City en Atlético Madrid. Mocht een deal tussen Ajax en Barça om welke reden dan ook niet doorgaan, dan staan de Europese grootmachten klaar om toe te slaan.  

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws