Antwerp dreigt sterkhouder te verliezen: Er wordt niet onderhandeld, neen

Antwerp dreigt sterkhouder te verliezen: "Er wordt niet onderhandeld, neen"

Gepubliceerd: donderdag 21 maart 2019 om 11:15do 21-03-2019 om 11:15

Antwerp bouwt nu al aan een ploeg voor volgend seizoen, maar de vraag is wie dan in doel zal staan. Sinan Bolat droomt nog van het buitenland en heeft nog één jaar contract.

Sportief adviseur Sven Jaecques reageert op de geruchten. "Sinan begint deze zomer aan zijn laatste contractjaar. Ofwel komt het tot een verlenging, ofwel tot een vertrek, maar daar zullen nog veel gesprekken aan vooraf gaan. Ook in zichzelf, vermoed ik", vertelt hij bij Sport/Voetbalmagazine.

"Sinan ís al in het buitenland geweest, hogerop, hééft al veel meer geld verdiend, maar daar ook geleerd dat het niet overal veel beter is. Er wordt op dit moment niet onderhandeld, neen. Met geen enkele speler. Vlak voor Play-Off 1 werkt dat niet. Sinan kent ons standpunt. Tegen het einde van de Play-Offs, afhankelijk van waar we straks uitkomen, zullen we wel rond de tafel zitten."

Antwerp kijkt voorlopig dus de kat uit de boom. "Voetballers moeten nu vooral met de volgende wedstrijd bezig zijn. Als je te veel bezig bent met de toekomst, is dat nefast."

Plaats een reactie

Prpldynmt +8051
donderdag 21 maart 2019 om 11:34
Zijn club is waar ze hem een BMW geven.
Vind ik leuk
DirkRAFC1 +2288
donderdag 21 maart 2019 om 11:44
Ik zou niet weten waarom Antwerp nu spelers dreigt "te verliezen" wanneer de club duidelijk gesteld heeft dat er na de play-offs pas rond de tafel gezeten zal worden om eventuele contractverlengingen te bekijken.

Het zou eerder een extra motivatie moeten betekenen voor diverse spelers om zich in de positieve zin te tonen tijdens die play-offs, zowel indien ze zelf de intentie hebben om langer op Antwerp te blijven of wanneer dat niet het geval is.
[Reactie gewijzigd op donderdag 21 maart 2019 om 11:45]
Vind ik leuk
TageMeister +9328
donderdag 21 maart 2019 om 11:47
rust en zekerheid is ook altijd iets positiefs .

Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws