Antwerp dreigt sterkhouder te verliezen: Er wordt niet onderhandeld, neen

Antwerp dreigt sterkhouder te verliezen: "Er wordt niet onderhandeld, neen"

Gepubliceerd: donderdag 21 maart 2019 om 11:15do 21-03-2019 om 11:15

Antwerp bouwt nu al aan een ploeg voor volgend seizoen, maar de vraag is wie dan in doel zal staan. Sinan Bolat droomt nog van het buitenland en heeft nog één jaar contract.

Sportief adviseur Sven Jaecques reageert op de geruchten. "Sinan begint deze zomer aan zijn laatste contractjaar. Ofwel komt het tot een verlenging, ofwel tot een vertrek, maar daar zullen nog veel gesprekken aan vooraf gaan. Ook in zichzelf, vermoed ik", vertelt hij bij Sport/Voetbalmagazine.

"Sinan ís al in het buitenland geweest, hogerop, hééft al veel meer geld verdiend, maar daar ook geleerd dat het niet overal veel beter is. Er wordt op dit moment niet onderhandeld, neen. Met geen enkele speler. Vlak voor Play-Off 1 werkt dat niet. Sinan kent ons standpunt. Tegen het einde van de Play-Offs, afhankelijk van waar we straks uitkomen, zullen we wel rond de tafel zitten."

Antwerp kijkt voorlopig dus de kat uit de boom. "Voetballers moeten nu vooral met de volgende wedstrijd bezig zijn. Als je te veel bezig bent met de toekomst, is dat nefast."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws