Dimata kijkt met open mond naar ploegmaat: Voorbeeld voor ons allemaal

Dimata kijkt met open mond naar ploegmaat: "Voorbeeld voor ons allemaal"

Gepubliceerd: woensdag 20 maart 2019 om 18:00wo 20-03-2019 om 18:00

Anderlecht heeft op de laatste dag van de transfermercato een flinke slag geslagen. Yannick Bolasie is een directe meerwaarde voor paars-wit. Dat ziet ook Landry Dimata, die erg onder de indruk is van de Congolees.

"Ik kwam meteen goed overeen met Yannick", aldus Dimata bij Sport/Voetbalmagazine. "Hij is iemand die voor sfeer kan zorgen in de kleedkamer en die zich helemaal inzet voor zijn job. Iemand met een groot hart ook. Hij is een voorbeeld voor ons allemaal."

"We hebben soms contact met Romelu Lukaku via Facetime. Het is niet voor niks dat Yannick de beste vrienden is met Romelu. Het zijn allebei krijgers, die moeilijke momenten gekend hebben in hun leven en die zich overal hebben weten door te spartelen."

Met Bolasie heeft Anderlecht eindelijk een breekijzer. "Met hem gaat het heel snel naar voren. Ik vind dat hij een unieke stijl heeft. Je krijgt de indruk dat hij nooit de codes van het profvoetbal geleerd heeft. Hij doet trucjes op instinct, die je elders niet ziet. Zoals veinzen dat hij de bal met de hand gaat spelen net voor hij een dribbel inzet. Echt een straatvoetballer bij uitstek."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws