STVV zet project met Brys voort: Gaan er vanuit dat hij gewoon blijft

STVV zet project met Brys voort: "Gaan er vanuit dat hij gewoon blijft"

Gepubliceerd: woensdag 20 maart 2019 om 11:30wo 20-03-2019 om 11:30

In zijn eerste jaar al trainer van STVV greep Marc Brys nipt naast Play-Off 1. De Kanaries deden het beter dan verwacht. Bij STVV is men dan ook tevreden over het werk van Brys. Een vertrek zien ze niet gebeuren.

"In principe is hij volgend seizoen nog trainer van STVV. Hij ligt nog twee jaar onder contract bij ons. We gaan er vanuit dat hij ook gewoon blijft", zegt technisch directeur Tom Van den Abbeele bij TV Limburg.

"Hij is samen met ons in het project gestapt. Zolang alle randvoorwaarden voldaan worden, zie ik hem niet vertrekken bij ons", aldus Van den Abbeele.

Het zou voor Brys de vierde keer in zijn carrière zijn dat hij langer dan één seizoen bij een profclub blijft. Eerder was hij ook trainer van Germinal Beerschot, Excelsior Moeskroen, FC Eindhoven, FC Den Bosch, KV Mechelen, Al Faisaly, Al Raed en Beerschot Wilrijk.

Plaats een reactie

Reagens +3512
woensdag 20 maart 2019 om 11:37
Is een moeilijke hé.
Als Brys een aanbieding krijgt moet hij m.i. gaan. STVV gaat weer wat spelers moeten vervangen en de kans dat het zo een mooi seizoen zal worden als dit jaar is klein.
De concurrentie voor de top 8 is moordend en de weg naar de rechter tabelhelft is kort (net zoals het geduld met trainers die in die rechter helft komen te staan).
Vind ik leuk
woensdag 20 maart 2019 om 13:39
Waarom iets veranderen dat dit seizoen zo goed gewerkt heeft,langs beide zijden.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws