Club Brugge-bankzitter in de clinch met Leko: Uit mezelf zal het niet komen

Club Brugge-bankzitter in de clinch met Leko: "Uit mezelf zal het niet komen"

Gepubliceerd: woensdag 20 maart 2019 om 09:00wo 20-03-2019 om 09:00

Dion Cools is ongelukkig bij Club Brugge. De flankverdediger was vorig jaar nog een vaste waarde, nu valt de belofteinternational vaak zelfs naast de selectie. Cools geeft toe dat de relatie met Ivan Leko serieus vertroebeld is.

Na de bekerblamage in Deinze werd Cools het kind van de rekening en kreeg hij nauwelijks nog speelminuten van Leko. "Grotendeels, ja. Maar er waren wel een paar jongens - onder wie ik - die meteen werden afgeslacht", vertelt Cools in Het Nieuwsblad.

"Ik begon me echt af te vragen of ik zo dom was dat ik niet had ingezien dat ik slecht had gespeeld, want persoonlijk vind ik dat ik in die match echt niet zo zwak was. Maar omdat er weinig beelden van waren en ik het weekend nadien niet geselecteerd werd, nam iedereen maar aan dat ik toen héél slecht was."

Boos op Leko
Van gesprekken met Leko is er al enige tijd geen sprake meer. "De laatste keer dat er echt gepraat werd, dateert al van de winter. Toen eigenlijk iedereen op gesprek moest komen. Nadien is er niet meer gesproken geweest."

Cools staat zeker open voor een babbel met Leko of andere mensen uit de technische staf. "Voor mij mogen ze altijd met mij komen praten, maar uit mezelf zal het niet komen. Dit is gewoon een jaar waarin ik veel moet slikken en moet proberen er sterker uit te komen. Of ik hem dat kwalijk neem? Ik ben een speler die niet speelt, dus dan ken je m'n antwoord al."

Lees ookClub Brugge-speler flirt met vertrek: "Van mij mag het snel juni zijn"

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws