Club Brugge-speler flirt met vertrek: Van mij mag het snel juni zijn

Club Brugge-speler flirt met vertrek: "Van mij mag het snel juni zijn"

Gepubliceerd: woensdag 20 maart 2019 om 07:15wo 20-03-2019 om 07:15

Laatste update: woensdag 20 maart 2019 om 07:15wo 20-03-2019 om 07:15

Dion Cools zit op een zijspoor bij Club Brugge. De 22-jarige flankverdediger werd na een mindere prestatie in de beker tegen Deinze aan de kant geschoven door Ivan Leko. De belofteninternational heeft het zo stilaan gehad.

Club Brugge begint na de interlandbreak aan Play-Off 1, maar daar ligt Cools niet wakker van. "Eerlijk, voor mij mag het heel snel juni worden. Dat EK is iets waar ik heel hard naar uitkijk. Als Club me nodig heeft in de play-offs, zal ik daar absoluut mijn best voor doen. Maar voor mij staat het belangrijkste in juni op het programma", klinkt in het Nieuwsblad.

Vertrek nog niet aan de orde
Aan een vertrek uit het Jan Breydelstadion denkt Cools vooralsnog niet. "Neen, voorlopig nog niet. Ik wil niet door een achterdeurtje vertrekken, maar als de situatie niet verandert, moet ik daar misschien wel over nadenken."

Cools geeft dan ook toe dat zijn huidige motivatie bij Club Brugge ondermaats is. "Als ik nu zou moeten zeggen hoe sportief gelukkig ik ben, dan kom ik niet verder dan een drie of vier op tien", besluit de belofteninternational.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws