De Condé sluit hoofdstuk Pozuelo definitief af: Liever niet, neen

De Condé sluit hoofdstuk Pozuelo definitief af: "Liever niet, neen"

Gepubliceerd: dinsdag 19 maart 2019 om 21:15di 19-03-2019 om 21:15

KRC Genk heeft afgelopen week definitief afscheid genomen van Alejandro Pozuelo. Het vertrek van de Spanjaard valt zwaar en heeft ook bij Dimitri De Condé sporen nagelaten.

"Het blijft heel ontgoochelend", vertelt die bij TVL. "We hadden niet verwacht dat hij nog zou vertrekken. Het duurde lang omdat wij hem probeerden te houden en hem niet zomaar wensten te laten gaan omdat hij dat wilde. Het was uiteindelijk het beste om hem te laten gaan, want dat vingen we ook op uit de spelersgroep."

In de laatste wedstrijden leverde Pozuelo sowieso enkele mindere prestaties af. "Of we punten door hem verloren? Moeilijk te zeggen. Het kostte heel veel energie en het woog wel op de groep. Zonder Pozuelo was de reactie op Zulte Waregem alvast goed. Of zijn makelaar nog binnen mag? Een heel delicate vraag. Liever niet, neen."

Plaats een reactie

Gimini +1329
woensdag 20 maart 2019 om 00:37
Komaan he , Pozuelo hoofdstuk afgesloten , stop met het terug oprakelen in de media. Brugge , Anderlecht en co zijn gelukkig , Genk zal bewijzen dat we ook goed zijn zonder hem . Wie ons de titel wil afpakken zal met mannen moeten komen die haar op hun tanden hebben of KRC Genk eten ze op met huid en haar . FORZA RACING ....We geloven in jullie.
Vind ik leuk
Franco83 +335
woensdag 20 maart 2019 om 01:03
Hoe is genk de laatste keer kampioen geworden?

Anderlecht sloot de reguliere competitie af als leider. Een week voor de playoffs begonnen kwam anzhi makakala boussoufa wegkopen en anderlecht was onthoofd. De po's liepen voor geen meter en genk ging erover.

Het is vervalsing en niemand hoopt erop

Maar het kan wel elke ploeg overkomen...
Vind ik leuk
Rebel +2212
woensdag 20 maart 2019 om 08:47
Dat zeg jij,als Anderlecht supporter is het jullie van harte gegund dit jaar,beste team tot nu toe.
Pozuelo is een aderlating voor ons Belgisch voetbal,bekijk maar eens hoeveel punten Genk scoorde Europees .
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws