Leko na zure nederlaag: Ik verwacht zeker een goed Club Brugge in de Play-Offs

Leko na zure nederlaag: "Ik verwacht zeker een goed Club Brugge in de Play-Offs"

17-03-2019 23:43
7

Club Brugge heeft de reguliere competitie afgesloten met een 1-2 nederlaag tegen Excelsior Moeskroen. Coach Ivan Leko was uiteraard ontgoocheld, maar hij denkt toch dat zijn troepen klaar zijn voor Play-Off 1.

"Ondanks de goede voorbereiding, is het resultaat zeer jammer", vertelt Leko volgens de website van Blauw-Zwart. “We wisten op voorhand dat Moeskroen veel kwaliteiten heeft en dat het een wedstrijd met veel kracht en duels zou worden. Het was moeilijk voetballen en ondanks dat we de druk hoog probeerden te houden, hebben we te weinig kunnen profiteren van individuele flitsen."

"We zijn de tweede helft gestart met alles of niets in onze gedachten, maar Butez heeft met een paar prachtige reddingen ervoor gezorgd dat we heel moeilijk konden scoren. Als je de kansen niet afmaakt, verlies je de wedstrijd, maar dat is nu eenmaal voetbal. En door het gebrek aan efficiëntie in de boxen, hebben we te weinig getoond."

Ondanks de nederlaag denkt Leko dat zijn ploeg klaar is voor Play-Off 1. "De jongens trainen goed, we voetballen dominant en we creëren kansen. Iedereen is teleurgesteld nu, maar we hebben al getoond dat we kunnen winnen tegen topteams, dus ik verwacht zeker een goed Club Brugge in de Play-Offs."