'Real Madrid klopt aan voor Mourinho: club wil Solari nog voor zondag ontslaan'

'Real Madrid klopt aan voor Mourinho: club wil Solari nog voor zondag ontslaan'

07-03-2019 11:30
18

Real Madrid is druk bezig om José Mourinho terug te halen naar de Spaanse hoofdstad. Volgens AS is de club in onderhandeling met Jorge Mendes, zaakwaarnemer van de Portugese coach.

Na de nederlaag tegen Ajax (1-4) is de maat vol voor de Madrilenen. De club wil coach Santiago Solari op straat zetten en wil Mourinho zo snel mogelijk aanstellen. De bedoeling is zelfs dat Mourinho komende zondag al aan het roer staat wanneer Real Madrid aantreedt tegen Valladolid.

Volgens AS heeft Real Madrid woensdag contact opgenomen met zaakwaarnemer Jorge Mendes. De club moet nog wel Mourinho zien te overtuigen, die niet met alle selectiespelers en bestuursleden even goed op zou kunnen schieten. Mourinho was eerder al hoofdtrainer van De Koninklijke. Van 2010 tot 2013 stond hij ook al aan het roer bij Real.

AS stelt dat donderdag een 'bepalende dag' wordt in 'operatie Mourinho'. Voorzitter Florentino Pérez wil Solari het liefst nog voor zondag zijn C4 geven. Eerder meldde het Britse The Telegraph al dat het 'bijna honderd procent zeker' is dat Mourinho terugkeert bij Real.