UPDATE: Lukaku reageert op vermeende ruzie met Pogba

UPDATE: Lukaku reageert op vermeende ruzie met Pogba

05-03-2019 13:08 Laatste update: 13:08
8

Manchester United-ploeggenoten Romelu Lukaku en Paul Pogba kregen het zaterdag na de thuiswedstrijd tegen Southampton met elkaar aan de stok, meldt The Sun. Pogba eiste in de blessuretijd een penalty op, maar slaagde er niet in om doelman Angus Gunn te passeren.

Volgens The Sun had Lukaku de strafschop graag willen nemen: de Rode Duivel had al twee keer gescoord tegen The Saints en wilde vanaf de stip zijn hattrick volmaken. Naar verluidt ging Lukaku na afloop in de kleedkamer verhaal halen bij zijn Franse teamgenoot. Manager Ole Gunnar Solskjaer moest er zelfs aan te pas komen om de kemphanen uit elkaar te halen.

"Het was een heftige woordenwisseling. Lukaku was duidelijk niet blij met de actie van Pogba", wordt een bron die dichtbij Manchester United staat, geciteerd door The Sun. "Hij herinnerde Pogba eraan dat hij hem altijd gesteund heeft, toen de Fransman onder José Mourinho uit de gratie was gevallen."

Update 05/03, 13.08: Romelu Lukaku zou een felle discussie met Paul Pogba hebben gehad voor de penalty die de Fransman niet aan de Rode Duivel wilde geven. Lukaku kon immers zo zijn hattrick completeren. De spits reageerde via sociale media op de vermeende ruzie: “Wanneer haat niet werkt, dan komen ze met leugens”, is Lukaku duidelijk.