Sarri grijpt in bij Chelsea en haalt recordaankoop Kepa uit de basiself

Sarri grijpt in bij Chelsea en haalt recordaankoop Kepa uit de basiself

27-02-2019 20:00
4

Kepa Arrizabalaga zit woensdagavond op de bank bij Chelsea, dat het opneemt tegen Tottenham Hotspur. Dat kan niet los worden gezien van het incident in de League Cup-finale tegen Manchester City van afgelopen zondag.

Kepa had kramp, waarna manager Maurizio Sarri reservedoelman Willy Caballero warm liet lopen. De Spaanse doelman weigerde echter het veld te verlaten, tot woede van Sarri. Caballero kon weer gaan zitten en de wedstrijd ging door. Na afloop verklaarde Sarri dat het een misverstand was en dat hij niet wist dat Kepa met zijn gebaar bedoelde dat het weer goed met hem ging.

Toch besloot Chelsea Kepa te bestraffen met een geldboete, waardoor er achter de schermen toch het een en ander is gebeurd. Sarri heeft voor de topwedstrijd tegen Tottenham besloten om de recordaankoop van Chelsea op de bank te zetten. Daardoor mag Caballero (37) zijn eerste Premier League-minuten van het seizoen gaan maken. 

Chelsea moet winnen van Tottenham om plek vier over te nemen van Arsenal. The Gunners spelen woensdagavond echter ook tegen Bournemouth. Tottenham moet winnen om de aansluiting met Manchester City en Liverpool te behouden.