Rutten is klaar met Anderlecht-duo: 'Het zijn alles behalve werkbeesten'

Rutten is klaar met Anderlecht-duo: 'Het zijn alles behalve werkbeesten'

21-02-2019 14:30
13

Anderlecht zette dankzij een 0-1 zege op het veld van Royal Antwerp FC een belangrijke stap richting Play-Off 1. In de eindsprint richting de finish maakt coach Fred Rutten steeds meer duidelijke keuzes. Één daarvan is dat Luka Adzic en Ognjen Vranjes geen herkansing krijgen. 'Voor hen is het over en out', schrijft Sport/Voetbalmagazine.

'Rutten is niet wild van het duo - anders had hij hen net als Ivan Obradovic heropgevist in de A-kern - en hun situatie begint stilaan onhoudbaar te worden', klinkt het in de meest recente editie. Zowel Adzic en Vranjes schieten naar verluidt tekort qua discipline. 'Zo zouden Vranjes en zijn kompaan Adzic het niet zo nauw nemen met de afspraken en zijn ze alles behalve werkbeesten'.

In tegenstelling tot Ivan Obdravovic worden zijn niet gerehabiliteerd. 'Obradovic leed voor de winterstop aan dezelfde symptomen. De Serviër liet zich even gaan tijdens zijn verbanning naar de beloften en begon zich pas af te beulen toen hij het signaal opving dat een nieuwe kans bij de A-kern eraan zat te komen', getuigde Obradovic wel van de juiste instelling.

Lees ook: Fred Rutten voert schrikbewind bij Anderlecht: "Mensen mijden hem bewust"