Vader Schrijvers had andere transfer in gedachten: Daarom koos hij voor Club

Vader Schrijvers had andere transfer in gedachten: "Daarom koos hij voor Club"

Gepubliceerd: dinsdag 19 februari 2019 om 20:00di 19-02-2019 om 20:00

Laatste update: dinsdag 19 februari 2019 om 20:02di 19-02-2019 om 20:02

Siebe Schrijvers toonde dit seizoen al zijn waarde voor Club Brugge. Hij zit inmiddels aan tien competitiegoals. Vader Rob Schrijvers had niet gedacht dat zijn zoon meteen waar naar een topclub kon.

Hij dacht namelijk eerder aan een tussenstap. "Zelf had ik verwacht dat hij bij een club als Zulte Waregem of Oostende een tussenstap zou zetten. Maar Genk wilde Siebe niet kwijt en legde de transferlat heel hoog. Uiteindelijk kon alleen Club Brugge dat bedrag nog betalen. De keuze ging tussen Genk en Club", vertelt hij in Het Nieuwsblad.

Schrijvers was snel overtuigd van Club Brugge. "Siebe koos voor Club na twee gesprekken met Ivan Leko, waarbij ook Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe aanwezig waren. Ivan deed hem denken aan Stijn Vreven, die zijn coach was bij Waasland-Beveren. Siebe zag dezelfde passie, dezelfde energie bij Leko als bij Vreven."

"Met veel vuur legde Leko hem uit waar hij zou spelen en dat hij belangrijk zou worden. Siebe wist dat hij bij Club niet op de flank zou spelen, zoals hij bij Genk wel heeft moeten doen. Bij de jeugd heeft Siebe geen twee matchen op de flank gespeeld. Je kan dan niet verwachten dat hij daar bij de profs gaat uitblinken."

Lees ook: KRC Genk ziet Schrijvers uitblinken: "Wij wilden hem niet kwijt"

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws