Bölöni rekent zich nog niet rijk tegen Anderlecht: ''Respect is op zijn plaats''

Bölöni rekent zich nog niet rijk tegen Anderlecht: ''Respect is op zijn plaats''

15-02-2019 11:45
10

Royal Antwerp FC heeft 45 punten verzameld na 25 matchen. Het gat met nummer zes Anderlecht, dat zondag een bezoek brengt aan de Bosuil, bedraagt zeven punten. Antwerp-trainer Laszlo Bölöni hoopt komend weekend de klus te klaren wat betreft een ticket voor Play-Off 1. 

Bölöni weet zeker dat de buit binnen is bij een driepunter tegen Anderlecht. ''Als we winnen - en ik zeg wel degelijk 'als' - zal Play-Off 1 ons niet meer ontglippen'', tekende Het Laatste Nieuws zijn woorden op. Bölöni wil vooral niet te vroeg juichen. ''Denk nu niet dat we zomaar even makkelijk Anderlecht opzij gaan zetten'', spreekt de Roemeen duidelijke taal.

Anderlecht geniet nog altijd veel respect bij Bölöni. ''In Anderlecht hebben ze momenteel zorgen, maar het blijf wel een monster van het Belgisch voetbal. Respect is dus op zijn plaats. Na onze nederlaag van vorig weekend tegen Lokeren (2-1 verlies) is onze opdracht er trouwens niet simpeler op geworden. Er ligt nu meer druk op de wedstrijd tegen Anderlecht dan wanneer we op Daknam hadden gewonnen.''