Zeventienjarige Raskin is terug bij Standard: “Ben nu volwassener”

Zeventienjarige Raskin is terug bij Standard: “Ben nu volwassener”

06-02-2019 16:11 Laatste update: 16:13
4

Standard plukte tijdens de afgelopen transferperiode Nicolas Raskin weg bij KAA Gent. Voor de zeventienjarige middenvelder is het thuiskomen in Luik. Woensdag presenteerde Standard de jonkie.

Voor Raskin is Luikse grond geen vreemde grond. Het grootste gedeelte van zijn opleiding kreeg de middenvelder bij Standard. "Ik bracht bijna 10 jaar van mijn opleiding door op de Academie, maar door van omgeving te veranderen ben ik rijper geworden. Ik ben nu volwassener", stelt Raskin via de officiële kanalen van Standard.

KAA Gent plukte destijds Raskin weg bij RSC Anderlecht. De grote doorbraak bij de Buffalo's bleef evenwel uit. Nu probeert Raskin het bij Standard. "Mijn keuze was snel gemaakt eenmaal ik gesproken heb met de voorzitter en de technische staff. Ik heb niet lang getwijfeld toen Standard interesse toonde", stelt de speler.

Verwacht Raskin meer speeltijd bij Standard dan bij Gent? "Ik leg mezelf geen druk op. Ik weet dat ik nog jong ben, maar ik ga hard werken en we zullen wel zien wat de toekomst brengt."