OFFICIEEL: Suarez versiert op zijn 30e nog transfer naar kampioen van Zuid-Amerika

OFFICIEEL: Suarez versiert op zijn 30e nog transfer naar kampioen van Zuid-Amerika

27-01-2019 11:00 Laatste update: 10:52
8

Even ging het gerucht de ronde dat een terugkeer naar de Belgische velden voor Matias Suarez een optie was. De aanvaller maakte furore bij RSC Anderlecht vooraleer hij terugkeerde naar zijn thuisland Argentinië.

Nu maakt Matias Suarez definitief de overgang van Belgrano naar River Plate. Naar verluidt betaalt de Argentijnse topclub zo’n 2,6 miljoen euro voor de ex-Anderlecht-lieveling. Begin december werd Suarez nog gelinkt aan een terugkeer naar paars-wit.

Dat zit er aldus niet in. River Plate meldt op zijn officiële kanalen dat Matias Suarez met succes zijn medische testen heeft afgelegd. De 30-jarige voormalige Gouden Schoen-winnaar maakt zo een straffe transfer in eigen land.

Update 27/01 11.00: Matias Suarez mag zich officieel speler van River Plate noemen. Nadat de laatste details werden afgeronde, werden in het gezelschap van voorzitter Rodolfo D'Onofrio de contracten ondertekend. Het is nog niet bekend voor hoeveel seizoenen Suarez zich heeft verbonden aan de kampioen van Zuid-Amerika.