Moet Standard speler van Club Brugge halen? Het perfecte type

Moet Standard speler van Club Brugge halen? "Het perfecte type"

Gepubliceerd: woensdag 16 januari 2019 om 17:37wo 16-01-2019 om 17:37

Laatste update: woensdag 16 januari 2019 om 17:41wo 16-01-2019 om 17:41

Standard is op de goede weg in de Jupiler Pro League, al blijft de vraag wat ze doen in de wintermercato. Nico Claesen raadt een opvallende speler aan: Loïs Openda.

Claesen hoopt dat Standard zijn ex-jeugdspeler terughaalt. "Als ik zo vrij mag zijn om iemand voor te stellen: Lois Openda van Club Brugge. Hij is ex-speler van Standard. Het perfecte type om erin te zetten wanneer je 1-0 voorstaat en op de counter kunt speculeren. Al moet die jongen zich ook met die rol willen verzoenen natuurlijk", vertelt hij aan Het Nieuwsblad.

Claesen weet dan ook dat Standard iets mist in de aanval. "Orlando Sa is sinds zijn terugkeer uit China zichzelf niet meer. Op training overtuigt hij nog steeds niet. Emond werkt heel hard en scoort geregeld. Hem kun je niets verwijten, maar buiten hem is er op dit moment alleen Sa, die niet klaar is."

Erg realistisch is een transfer van Openda vooralsnog niet. De aanvaller heeft bij Club Brugge namelijk nog een contract tot de zomer van 2022.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat een topseizoen van Lukaku! De Rode Duivel was woensdag goed voor zijn 30ste doelpunt! #Lukaku #Inter #Internazionale #RodeDuivels #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #RomeluLukaku

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws